OHJELMATOIMIKUNTA 

Kerhoillat, kevät- ja joulujuhlat ja yleisötilaisuudet, miten ne syntyvät?

Ohjelmatoimikunta pohtii kokouksissaan reilun puoli vuotta ennen tapahtumaa, minkälainen se voisi olla. Mietitään, ideoidaan, selvitellään paikkoja, hintoja, ohjelmia ym. Joku on ollut jossain mukavassa paikassa juhlissa, kertonut paikasta meille ja me työstämme asiaa eteenpäin. Kerhoiltoja varten kuulostelemme onko joku kenties käynyt jossain kiinnostavassa paikassa, onko kokeiltu uusia retkireittejä, onko jotain muuta mistä saisi kerhoillan aiheen.

Paitsi paikkoja ja ohjelmia mietimme myös juhlien tarjoilua. Viime joulujuhlaa vartenkin oli useampi kerännyt jo kesällä herkkuja, marjoja, sieniä ja viinimarjanlehtiä. Maistuivat sitten juhlissa.

Vuosien saatossa olemme havainneet, että syyskuussa on vaikea pitää kerhoiltaa. Silloin moni meistä on Lapissa ruskaa ihailemassa. Samoin huhtikuun hiihtoviikot aiheuttavat sen, että väki on muualla kuin pääkaupunkiseudulla. Viime vuosina emme ole enää näinä kuukausina kerhoiltoja järjestäneetkään. Yhdelle kerhoillalle on kuitenkin vuodesta toiseen taattu osanottajajoukko. Menneen vuoden kuvat kiinnostavat tapahtumissa mukana olleita ja myös niitä, jotka vielä miettivät lähteäkö seuraavalla kerralla mukaan.

 

Ohjelmatoimikunta on toiminut samalla kokoonpanolla jo vuosia ja joskus ideat tuntuvat ehtyvän. Kaipaisimme vihjeitä kerhoilloiksi ja tietoa mikä porukkaamme erityisesti kiinnostaisi. Myös uusia, vetreitä voimia kaipaisimme joukkoomme.

Vihjeitä ja uusia ideoita odottelee ohjelmatoimikunnan vetäjä Ritva Puranen puh. 387 2101, 040 840 0757

 

Ritva Puranen

 

(Kirjoitus Lapinkävijä-lehdessä N:o 99 2/2005)

 

Paluu