Mitä hyötyä on liittyä jäseneksi johonkin retkeily-yhdistykseen?

Voihan metsässä samoilla ihan yksinkin.

Helsingin Seudun Lapinkävijöiden kortilla saat alennuksia hankkiessasi varusteita retkeilyliikkeistä.

Tärkeä jäsenetu on tietysti Helsingin Seudun Lapinkävijöiden järjestämä toiminta. Voit osallistua nojatuolimatkalle kerhoillassa tai lähteä kuutamohiihtoon illan pimetessä. Viikonloppuvaelluksilla saat paremman tuntuman luontoon ja Lapin vaellukset ovat upea elämys. Ohjelmavalikoima on laaja.

Kun porukkaa on tilaisuuksissa paljon ja itselläsi on aikaa olla mukana, ystävystyt tietenkin samanhenkisten ihmisten kanssa. Yhdistys tarjoaa hyvät puitteet tavata uusia ihmisiä ja tutustua paremminkin heihin. Voit saada retkikavereita, joiden kanssa retkeilet ilman yhdistyksen järjestämää ohjelmaa.

Helsingin Seudun Lapinkävijöiden jäsenillä on mieletön määrä tietoa retkeilystä. Eri tilaisuuksissa esim. leirinuotiolla tai Karjakaivon saunan lauteilla voi kuulla vinkkejä märkien nuotiopuiden sytyttämisestä, hyvistä vaellusreiteistä, autiotupien kunnosta, uusista retkeilyvälineistä, retkiruokien kuivattamisesta ja lukemattomista muista asioista. Silmiään ja korviaan auki pitämällä oppii varmasti jotain uutta. Uutta tietoa tulee jatkuvasti ja sitä jaetaan kiitettävällä tavalla. Kirjojen tiedot laahaavat aina perässä.

Tervetuloa mukaan!