LOMA

 

Ylläksen hiihtoviikko 29.3‒7.4.2019

Ylläksen jylhät maisemat kutsuvat niin perinteisen kuin vapaan hiihtotyylin hiihtäjiä kiertämään tuntureita. Äkäslompolosta on varattu n.40 paikkaa Ylläskiepin ja Risto Joensuun loma-asunnoista. Huoneet ovat pääosin 2 hengen, osa 3hengen ja osa parvipaikalla.

Matkan hinta n.410 €, sisältäen matkat ja majoituksen. Matkat tehdään junalla makuupaikoin HKI-Kolari-HKI ja Kolarista-Äkäslompolo-Kolari tilausbussilla.

Ruuat voi valmistaa myös majoitustiloissa, on keittiövarustus. Hotelli Huminasta voi ostaa viikkotarjouspaketin, aamiainen 99eur,päivällinen 249eur,yht348eur,hinnat ovat v 2018.Huminassa voi myös ruokailla ilman viikkopakettia, silloin on muistettava tilata pöytä ajoissa. Äkäslompolossa on useita ruokapaikkoja. Kerro ilmoittautuessasi minkä vaihtoehdon valitset. Junan lähtöaika tulee heti seuraavaan lehteen kun se on tiedossa. Reippaitten luisteluhiihtäjien ryhmää vetää Taina ja perinteisen hiihtotyylin ryhmää vetää Jorma.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen Taina Ronkainen 0408018140 tai taronka(at)gmail.com

Apuopas Jorma Nurmi 0407669093

 

Kiinnostaako hiihtovaellus?
Hiihtovaellus on tarkoitus toteuttaa Pallas-Hetta -reitillä siten, että yöpyisimme varaustuvissa. Ajankohta on viikolla 15 eli n. 6.-14.4.2019.
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä mahdollisimman pian, jotta saamme selville kiinnostuneiden määrän ja pääsemme tekemään varauksia. Viestiä saa levittää jäsenistön keskuudessa.
juha.karsikas(at)icloud.com